- Thank you received: 1
- Home
- Forum
- Customer Zone (hidden)
- BugTracker (SolidRocks for 3dsMax)
- Qeydiyyatdan sonra hesabın təhlükəsizliyini necə qurmaq barədə praktik
- Forum
- Customer Zone (hidden)
Qeydiyyatdan sonra hesabın təhlükəsizliyini necə qurmaq barədə praktik
1 month 1 week ago #17610
by soumitss
Forumda təcrübəsi olanlara müraciət edirəm. Qeydiyyatdan sonra hesabın təhlükəsizliyini necə qurmaq barədə praktik siyahı lazımdır. Güclü şifrə yaratmışam, amma iki faktorlu təsdiqin ayrıca düymə ilə aktivləşdirildiyini, yoxsa yalnız çıxarış zamanı SMS kodu kimi işlədiyini bilmirəm. Sessiya tarixçəsində tanımadığım cihaz görünərsə, onu uzaqdan bağlamaq və şifrəni dəyişmək kifayətdirmi? Telefon nömrəsini itirsəm, bərpa prosesi çətinləşə bilər. İlk depozitdən əvvəl profil, əlaqə məlumatı və təhlükəsizlik üzrə hansı yoxlamaları etməyimi məsləhət görərdiniz?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
1 month 1 week ago #17611
by hydrogenn
Replied by hydrogenn on topic Qeydiyyatdan sonra hesabın təhlükəsizliyini necə qurmaq barədə praktik
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Hesab təhlükəsizliyi üçün Pin Up 306
pin-up306.com.az/registration
səhifəsində ilk addım əlaqə vasitələrini təsdiqləmək və unikal şifrə qurmaqdır. Şifrə ən azı səkkiz simvolluq olsun, rəqəm, böyük və kiçik hərfləri birləşdirsin. Mənbədə iki mərhələli qorunma çıxarış sorğusunda hesaba bağlı, doğrulanmış nömrəyə SMS kodu göndərilməsi kimi izah olunur. Buna görə nömrə dəyişəcəksə, köhnəsi əlçatan olduğu vaxt rəsmi dəstəklə yeniləmə prosedurunu başlayın. Sessiya tarixçəsini mütəmadi yoxlayın; yad cihaz görsəniz, şifrəni dəyişin və həmin hadisənin vaxtını dəstəyə bildirin. Mən ilk depozitdən qabaq emaili, telefonu və şəxsiyyət yoxlamasını tamamlayar, kassa limitlərini oxuyardım. Şifrə və SMS kodunu heç kimə göndərməyin.
1 week 3 days ago #18069
by James227
Replied by James227 on topic Qeydiyyatdan sonra hesabın təhlükəsizliyini necə qurmaq barədə praktik
Aznap este, amikor minden elkezdődött, igazából semmi különös nem történt. Péntek volt, október vége, az eső úgy verte a gang ablakát, mintha valaki ököllel követelte volna, hogy engedjük be. A lakásban húsz fok volt, de a radiátor úgy zörgött, mintha legalábbis egy öreg hajó gépházában ülnék. A feleségem már aludt, a gyerekek is, én meg ott ültem a konyhában egy félig kihűlt teával, és azon gondolkodtam, hogy mi a fenét kezdjek magammal. Nem vagyok az a típus, aki bulikba jár, nem iszom sokat, és a tévében is legfeljebb a hírekig bírom. Az ember néha eljut oda, hogy a csend túl hangos lesz, és kell valami, ami eltereli a figyelmet arról, hogy másnap megint ugyanaz lesz: ébresztő hatkor, forgalom, iroda, kávé, értekezlet, forgalom, haza. Nem panaszkodom, jó életem van, de az a fajta jó élet, ami néha azt kívánja, hogy legalább egyszer történjen valami váratlan.A telefonomon pörgettem a hírfolyamot, amikor egy ismerősöm posztja akadt meg a szemem előtt. Nem írt semmi nagy dolgot, csak annyit, hogy „tegnap este kipróbáltam, és egész jól szórakoztam”. Alatta egy link. Rákattintottam, mert kíváncsi vagyok, és mert az a fajta fáradt kíváncsiság volt bennem, ami nem vár sokat, de azért mégis nyitva tartja a szemet. Így kerültem el arra az oldalra, ahol azonnal szembejött velem, hogy vavada bonus bez depozytu, és ez a pár szó valahogy megragadott. Nem azért, mert hatalmas összegeket ígértek, hanem mert azt sugallta, hogy itt nem kell azonnal a zsebembe nyúlni. Ez nekem fontos volt. Nem vagyok játékfüggő, soha nem is voltam, de az ötlet, hogy kipróbálhatok valamit anélkül, hogy fizetnék érte, pont illett ahhoz a hangulathoz, amiben aznap este voltam. Kicsit olyan érzés volt, mintha valaki azt mondaná: gyere, nézd meg, nem kerül semmibe, aztán majd meglátjuk.Regisztráltam. Nem volt nagy ügy, pár kattintás, egy e-mail cím, egy jelszó, amit úgyis elfelejtek majd. Aztán ott találtam magam a felületen, és hirtelen nem tudtam, mit csináljak. Olyan volt, mint amikor először ülsz be egy idegen autóba: minden gomb ismerősnek tűnik, mégis mindenhol máshol van. Nézegettem a játékokat, és végül egy egyszerű nyerőgépes játéknál kötöttem ki. Nem akartam rögtön nagy fába vágni a fejszét, csak akartam valamit, ami eltereli a gondolataimat. Az első pörgetéseknél még csak figyeltem, hogyan mozognak a szimbólumok, hogyan villannak fel a fények, és hogyan szól az a fura, apró csilingelés, amikor valami nyereséget jelez. Nem nyertem semmi komolyat, de nem is veszítettem, mert hát nem is tettem be semmit. Mégis volt valami megnyugtató abban, hogy a képernyőn történik valami, ami nem a való életről szól. Az ember néha kikapcsolja a híreket, és helyette inkább pörget.A második este már tudatosabban ültem le. Ezúttal nem az volt a kérdés, hogy mit csináljak, hanem hogy mit próbáljak ki. Visszamentem ugyanarra az oldalra, és megint láttam, hogy
vavada bonus bez depozytu
, ami akkor már ismerősként hatott. Olyan volt, mintha egy barátom ajánlotta volna: gyere, itt van ez a dolog, próbáld ki, nem kell semmit kockáztatnod. És én kipróbáltam. Ezúttal egy másik játékot választottam, egy kicsit pörgősebbet, ahol több vonal van, és ahol az ember azt hiszi, hogy érti a ritmust, pedig valójában csak kapkodja a fejét. Az első néhány körben semmi. Aztán egyszer csak felvillant valami, és a képernyőn megjelent egy összeg, ami nem volt nagy, de nem is volt nulla. Éreztem, ahogy a gyomromban valami aprót ugrik, és elnevettem magam. Nem azért, mert gazdag lettem, hanem mert váratlanul ért. Az ember nem számít rá, hogy egy unalmas estén egy képernyő meglepi. És pont ez volt benne a jó. Nem a pénz, hanem az a pillanat, amikor azt mondod magadban: na, ez most tényleg velem történt meg.Persze nem akarom szépíteni. Nem nyertem milliókat, és nem is lettem a kaszinók királya. Az igazság az, hogy a következő napokban inkább csak játszadoztam, néha nyertem, néha nem, de mindig azzal a tudattal, hogy nem tettem fel semmit, amit ne tudtam volna elveszíteni. Ez nekem fontos volt. Sokan azt hiszik, hogy az ilyesmi csak a nagy nyereményekről szól, pedig nem. Nekem inkább a felfedezés öröme tetszett. Az, hogy megismerkedtem egy világgal, ami eddig távolinak tűnt, és rájöttem, hogy nem is olyan ijesztő, ha az ember fejben tartja a határait. A feleségemnek nem is meséltem róla eleinte, mert nem akartam, hogy azt higgye, hülyeségekre költöm a pénzt. Aztán egyik este mégis szóba került, amikor épp a konyhában mosogattunk, és ő megkérdezte, min mosolygok. Mondtam, hogy semmi, csak eszembe jutott valami. De aztán mégis elmeséltem. Nem azért, mert dicsekedni akartam, hanem mert jólesett megosztani. Ő először furcsán nézett, aztán kérdezett, aztán megnyugodott, amikor elmondtam, hogy nem költöttem rá semmit, és hogy az egész inkább szórakozás, mint komoly dolog. Azóta néha együtt nézzük, és ő is pörget néha, csak úgy, viccből. Ez a fajta közös játék egészen más, mint amikor az ember egyedül ül a képernyő előtt.Egy hét után azt vettem észre, hogy már nem azért ülök le, hogy nyerjek, hanem azért, hogy kikapcsoljak. Ez nagy különbség. Az ember hajlamos azt hinni, hogy a játék csak a nyereményről szól, pedig valójában a figyelem eltereléséről szól. Amikor pörgetek, nem gondolok a holnapi határidőre, nem gondolok a számlákra, nem gondolok arra, hogy mit mondok majd a főnökömnek, amikor megkérdezi, miért nem haladtam a projekttel. Csak a képernyő van, meg a szimbólumok, meg az a fura csend, ami akkor van, amikor épp nem történik semmi. Aztán egyszer csak történik valami, és az ember elmosolyodik. Nem azért, mert nagyot nyert, hanem mert meglepte a saját szerencséje. Ez a fajta meglepetés pedig ritka vendég a felnőtt életben. Az ember megszokja, hogy minden kiszámítható, hogy minden reggel ugyanaz, hogy minden hónapban ugyanaz. Aztán jön egy este, amikor a képernyő azt mondja: na, most kicsit másképp lesz. És ez elég ahhoz, hogy az ember másnap könnyebben keljen fel.Volt egy pillanat, amikor majdnem elszaladt velem a ló. Egyszer egy este már majdnem betettem egy nagyobb összeget, mert azt hittem, hogy most jön a nagy nyeremény. De aztán eszembe jutott, hogy miért kezdtem el egyáltalán. Azért, mert nem kellett fizetnem érte. Azért, mert kíváncsi voltam. Azért, mert az az este unalmas volt, és kellett valami, ami eltereli a figyelmemet. Ha most beteszem azt a pénzt, akkor már nem arról szól, hogy kikapcsolódom, hanem arról, hogy nyerni akarok. És akkor már nem játék, hanem munka. Nem tettem be. Inkább megittam egy pohár vizet, elmentem a fürdőszobába, megmostam az arcom, és visszaültem. Aztán megint csak játszadoztam, apró tétekkel, és egyszer csak jött egy nyeremény, ami nem volt nagy, de elég volt ahhoz, hogy azt érezzem: jó döntést hoztam. Az ember néha akkor nyer, amikor nem erőlteti. Ez nem valami mély életbölcsesség, csak egyszerű tapasztalat. De nekem akkor este sokat jelentett.A hónap végére egészen más emberként ültem le a gép elé. Nem azért, mert megváltozott a világ, hanem mert megváltozott a hozzáállásom. Rájöttem, hogy az online kaszinó nem ördögtől való dolog, ha az ember a helyén kezeli. Nem kell tőle félni, de nem is kell elhinni, hogy majd megoldja az életét. Nekem inkább olyan volt, mint egy esti séta: elmegyek, körülnézek, néha látok valami szépet, néha nem, aztán hazamegyek. A vavada bonus bez depozytu pedig pont ezt az érzést erősítette bennem: hogy itt nem kell azonnal fizetnem az élményért, hogy először csak nézelődhetek, hogy először csak kipróbálhatom, hogy milyen érzés. Ez a fajta szabadság pedig sokkal többet ért nekem, mint bármilyen nyeremény. Mert az ember ritkán kap lehetőséget arra, hogy úgy próbáljon ki valamit, hogy nem kell félnie a következményektől. És amikor végre kap, akkor érdemes élni vele.Most, ahogy ezt írom, megint péntek van. Az eső ugyanúgy veri az ablakot, a radiátor ugyanúgy zörög, a feleségem már megint alszik, a gyerekek is. Én meg itt ülök a konyhában egy félig kihűlt teával, és arra gondolok, hogy milyen jó, hogy egy hónappal ezelőtt nem nyomtam ki azt az oldalt. Nem azért, mert nagy nyereményt hozott, hanem mert hozott valamit, ami addig hiányzott: egy kis váratlan örömet, egy kis esti kikapcsolódást, egy kis meglepetést. Az ember néha azt hiszi, hogy a boldogsághoz nagy dolgok kellenek, pedig néha elég egy pörgetés, egy váratlan villanás, egy apró mosoly. Nem mondom, hogy mindenkinek ki kell próbálnia, mert mindenki más. De nekem bejött. És ha holnap valaki megkérdezi, hogy miért ülök néha a gép előtt és mosolygok, azt fogom mondani: mert egyszer volt egy este, amikor nem történt semmi, és mégis történt valami. Ez pedig elég ahhoz, hogy az ember higgyen abban, hogy a következő este is tartogathat valamit.
- Forum
- Customer Zone (hidden)
Time to create page: 0.089 seconds