Logo SR Alpha 2017

Какво ви впечатлява най-много при първото отваряне на нов слот?

More
3 days 5 hours ago #17877 by denj
Като отворя нов слот, първо ми хваща окото графиката. Наскоро попаднах на игра с много интересни символи и анимации и веднага ми стана любопитно. После вече започнах да разглеждам останалото. А вие какво забелязвате първо?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 days 3 hours ago #17878 by startyz
При мен първото впечатление идва най-вече от темата и начина, по който е направена визуално. Ако цветовете са добре подбрани и символите се различават лесно, веднага ми става по-интересно да разгледам играта. Преди време отворих един слот, който на пръв поглед изглеждаше доста обикновен, но имаше приятни анимации и интересна музика. Точно тези малки детайли ме накараха да му обърна повече внимание. Сега обикновено не гледам само картинката, а и дали интерфейсът е удобен. Харесва ми, когато всичко е подредено и не трябва да търся основните бутони. Ако първите няколко секунди ми създадат добро впечатление, тогава вече разглеждам правилата и функциите по-подробно.

More
3 days 2 hours ago #17879 by nikki800
Лично аз почти винаги забелязвам символите и цялостната тема още в самото начало. Ако дизайнът е интересен, ми става любопитно как са изпълнени останалите елементи. Разглеждам игрите на mrbit.bg/bg/games/providers/endorphina за да избера най-добрата. За мен ясният визуален стил и логичното оформление са добър знак. Едва след това обръщам внимание на темата, звуковите ефекти и функционалните характеристики. Понякога изчистеният интерфейс ми прави по-добро впечатление от претрупания дизайн.

Time to create page: 0.069 seconds

Contact informations

Subburb

32, Rue theophile Gautier
33110 Le Bouscat
FRANCE

(+33) 6 73 03 72 29

Newsletter

Keep in touch with us

facebook_32 youtube_32 vimeo_32