Logo SR Alpha 2017

Activation don't work

More
3 years 9 months ago #7921 by Grumpf
Activation don't work was created by Grumpf
Please Help!
Since I've updated Solidrocks to version 1.95 it didn't work anymore except in Lite version...
I've a big work to do for today. What can I do?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #7922 by subburb
Replied by subburb on topic Activation don't work
Hello, did you tried the activation portal ?
activation.subburb.com/

note : be sure to run your 3dsmax with admin rights for activation !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #7924 by subburb
Replied by subburb on topic Activation don't work
or just tell me your request code here !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #7934 by rtdesign
Replied by rtdesign on topic Activation don't work
Hello,

I have the same issue. The latest built doesn't activate.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #7935 by subburb
Replied by subburb on topic Activation don't work
Hello !
I confirm that serial : it's correct.
That means your 3dsmax doesn't have enough rights to write the lic file on your OS drive..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago - 3 years 9 months ago #7936 by rtdesign
Replied by rtdesign on topic Activation don't work
I am admin on all my PCs. Is it because of Windows 10? Is there a new restriction?
I switched back to the old version for now, till this is fixed.
Thanks
Last edit: 3 years 9 months ago by rtdesign.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.097 seconds

Contact informations

Subburb

32, Rue theophile Gautier
33110 Le Bouscat
FRANCE

(+33) 6 73 03 72 29

Newsletter

Keep in touch with us

facebook_32 youtube_32 vimeo_32